• Új
Synology NAS DS224+ (2GB) (2x6TB HDD)
search
  • Synology NAS DS224+ (2GB) (2x6TB HDD)

Synology NAS DS224+ (2GB) (2x6TB HDD)

344 450,00 Ft
Bruttó (ÁFÁ-t tartalmazza) Kiszállítás/átvehető: 5 - 10 munkanapon belül
NAS, 3,5/2,5, SATA, Memória 2GB, 2xHDD, 2xGigabit LAN, 2xUSB 3.2, Magyar regisztrációs kártyát tartalmazza!
Mennyiség
Rendelhető

 

Szállítási feltételek

  Személyes átvétel az Ön otthonában.

Szerviz kiszállítás kérése esetén, cégünk szállítja ki Önnek a terméket. Beüzemelés/Beszerelés

A csomagban található HDD-k nincsenek az eszközbe telepítve

Egyszerûen gyorsabban
A DS224+ gyorsabban végzi el a fájlindexelést a Synology Drive és a Synology Photos alkalmazásban, és az elõzõ generációs rendszerekhez képest nagyobb teljesítményt igénylõ webes alkalmazások futtatására is képes.

Hibrid munka a privát felhõben
Tárolja, szinkronizálja, érjen el és ossza meg adatait bármilyen eszközrõl, bárhonnan. Zökkenõmentesen dolgozhat együtt különbözõ platformokon, a fájlokat pedig tetszés szerint mobilalkalmazásokon, asztali klienseken vagy böngészõalapú felhasználói felületen keresztül is elérheti. Az intelligens verziókezeléssel gyorsan és egyszerûen visszaállíthatja a fájlokat a nem kívánt törlés vagy módosítás esetén.

Tartsa rendben fényképeit
Az intuitív kezelõeszközök segítségével könnyedén készíthet biztonsági mentést fényképeirõl, videóiról és egyéb vizuális tartalmakról. Rendszerezze tartalmait albumokba automatikusan, és hozzon létre biztonságos megosztási hivatkozásokat üzleti kapcsolatai és munkatársai számára.

Szinkronizálja az adatokat a telephelyek között
A telephelyek közötti fájlszinkronizálás konfigurálható úgy is, hogy automatikusan szinkronizálja az egyes fájlokat vagy mappákat a Synology eszközök között, így zökkenõmentes fájlhozzáférést garantál, és a közös munkát csak a legminimálisabb mértékben késlelteti.

Adatok kezelése hatékonyan a felhõben
Csökkentse a helyszíni tároláshoz szükséges területet, és használja ki az adatközpontok hálózati sebességét a hibrid felhõtechnológiával. A Synology Hybrid Share automatikus felhõbeli rétegzés funkciót kínál, így az adatok nagy része a felhõben marad, míg a gyakran használt fájlok gyorsítótárazása helyben, a DS224+ egységen történik a gyors, LAN-sebességû hozzáférés érdekében.

Készítsen biztonsági másolatot munkaállomásokról, okostelefonokról, felhõalkalmazásokról és egyebekrõl
Az Active Backup Suite segítségével egységesítheti és automatizálhatja a munkaállomások, fájlszerverek, virtuális gépek, SaaS-alkalmazások és számos más eszköz biztonsági mentési feladatait. Az eszközök biztonsági mentéseit a központi portálon keresztül távolról is felügyelheti, vállalata zavartalan mûködése érdekében pedig pillanatok alatt visszaállíthat adott fájlokat vagy akár teljes eszközöket is. Használja ki a beépített távoli biztonsági mentési megoldásokat, amelyek célja az adatok védelme zökkenõmentes, 3-2-1 biztonsági mentési konfigurációkkal.

A Synology rendszer teljes biztonsági mentése
Védje a Synology rendszerein tárolt összes adatát, alkalmazását és konfigurációját helyi és távoli szerverekre, külsõ meghajtókra vagy felhõalapú tárolási célhelyekre (beleértve a Synology C2 Storage megoldást is) mentett átfogó, ütemezett biztonsági másolatokkal.

Mappák és LUN egységek védelme pillanatfelvételekkel
Konfiguráljon hatékony, adott idõpontra vonatkozó pillanatfelvételeket a megosztott mappákról és LUN-okról akár 5 perces idõközönként. Ezzel a megoldással a felhasználók segítség nélkül, egyszerûen visszaállíthatják a fájlok korábbi verzióit, gyorsan helyreállíthatják a virtuális gépeket, és átmásolhatják a pillanatfelvételeket egy másik szerverre, így kihasználhatják a gyors tárolási feladatátvétel elõnyeit. Erõsítse meg az adatok integritásának védelmét a megváltoztathatatlan pillanatfelvételekkel.

Synology Surveillance Station
A központosított felügyeletnek, a több mint 8300 IP-kameratípus támogatásának, valamint a távoli felügyeletnek és lejátszásnak köszönhetõen vállalkozásának védelme még soha nem volt ilyen egyszerû. A Synology videókezelõ rendszere minden szükséges eszközt biztosít az élõ megfigyeléshez, vizsgálathoz, kezeléshez és biztonsági mentéshez.

Kettõs rögzítés a felhõbe
A C2 Surveillance segítségével akkor is hozzáférhet biztonsági felvételeihez, ha a rögzítõszerver nem mûködik, mivel a helyi szerverre és a C2 felhõbe is rögzít. A végpontok közötti titkosítás megvédi az adatfolyamokat az illetéktelen hozzáféréstõl, míg az alacsony késleltetésû rögzítéssel áttekintheti a rögzítõszerver elvesztése elõtti döntõ néhány másodpercet.

Btrfs: fejlett fájlrendszer az adatok védelme érdekében
A DS224+ alaprendszereként szolgáló Synology DiskStation Manager (DSM) operációs rendszer a fejlett Btrfs fájlrendszert használja, hogy megóvja adatait a meghibásodástól, és hogy a nem szándékos vagy rosszindulatú módosítások a pillanatkép technológia segítségével azonnal visszavonhatók legyenek.


Synology
DS224+_2X6TB

Adatlap

Garancia
12 hónap + 12 hónap gyártói
Típus
NAS
Csatolófelület
SATA
USB 3.2 port
2 db
HDD
3,5" or 2,5"
Regisztrációs kártya
Magyar regisztrációs kártyát tartalmazza!
Fiókszám HDD/SSD
2 db
HDMI port
Nem
Gigabit LAN port
2 db
Tárhely típus
3,5"/2,5"
Memória
2GB
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.