Asustor NAS AS5402T (4GB) (2xHDD + 4xM.2 SSD)
search
  • Asustor NAS AS5402T (4GB) (2xHDD + 4xM.2 SSD)

Asustor NAS AS5402T (4GB) (2xHDD + 4xM.2 SSD)

210 570,00 Ft
Bruttó (ÁFÁ-t tartalmazza) Kiszállítás/átvehető: 10 - 15 munkanapon belül
NAS, 3,5/2,5+M.2, SATA/M.2, Memória 4GB, 2xHDD, 4xM.2, 2x2,5GbE LAN, 3xUSB 3.2,
Mennyiség
Rendelhető

 

Szállítási feltételek

  Személyes átvétel az Ön otthonában.

Szerviz kiszállítás kérése esetén, cégünk szállítja ki Önnek a terméket. Beüzemelés/Beszerelés

Tele van értékkel
Az Intel vadonatúj N5105 10 nm-es négymagos Celeron SoC-ja 2,0 GHz-en. Akár 2,9 GHz-ig terjedõ fokozási frekvenciájával a CPU erõs teljesítménye biztosítja, hogy az NAS-on való munkavégzés épp olyan sima legyen, mint a vaj, miközben megfizethetõ marad.

4GB DDR4-2933 RAM bõvíthetõ
Az AS54 négy gigabájt DDR4 RAM memóriával érkezik, és 16 GB-ig bõvíthetõ. A DDR4 RAM akár 30%-kal nagyobb teljesítményt nyújt, mint a DDR3, miközben 40%-kal csökkenti az energiaigényt.

End of the Road?for Gigabit Ethernet
2.5GbE nem a jövõ, hanem már most itt van. Az 2,5GbE jelenleg az összes gamer és entuziasta alaplapjában elérhetõ, és elérhetõ egy megfizethetõ USB adapteren keresztül is. Az 2,5GbE elterjedtsége lehetõvé teszi, hogy az összes adatátvitel gyorsabb legyen. A dual 2,5 Gigabit Ethernet port kombinálásával az SMB Multichannel lehetõvé teszi a 2,5 Gbps-t meghaladó sebességet.

A legjobb 4 Flash
A Nimbustor Gen2 sorozat négy M.2 foglalattal rendelkezik NVMe SSD-k számára, hogy felgyorsítsa a magas random IO teljesítményt igénylõ feladatokat, és hihetetlenül sok idõt takarítson meg az SSD-k elõnyeit kihasználó alkalmazásokban, például tartalom létrehozásában. Minden M.2 foglalat a NVMe SSD-k számára eszközmentes az egyszerûbb telepítés érdekében, míg a hûtõventilátorok biztosítják, hogy az SSD-k optimális teljesítményen mûködjenek.

USB 3.2 Gen 2 (10Gbps) - Dupla teljesítmény
Az AS54 sorozat frissíti az USB interfészt USB 3.2 Gen2 (10Gbps)-re. Ez azt jelenti, hogy az USB portok sebessége akár kétszerese lehet az elõzõ generációs NAS eszközökön található USB portok sebességének, ami 10 Gbps-t jelent. Csatlakoztasson több bõvítõ eszközt az extra tároláshoz, vagy használja az USB portokat biztonsági mentésekhez és más perifériákhoz, egy igazán személyre szabott élményért.

Játék inspirálta megjelenés
Esztétikus hûtõnyílások:
Biztosítják az adatok nagy sebességû átvitelét az M.2 SSD-n, miközben jól néznek ki.

Eszközmentes merevlemezek és SSD-k:
Gyorsan telepíthet vagy cserélhet merevlemezeket és SSD-ket eszközök nélkül.

Mágneses panelek:
Porállóak a merevlemezek és a belsõ komponensek hosszabb élettartamának biztosítása érdekében.

Játékok tárolása iSCSI meghajtón
A NAS hatalmas kapacitása segít a számítógép tárolóhelyének bõvítésében. A modern operációs rendszerek szerint az iSCSI-meghajtók helyi meghajtóként jelennek meg, és olyan programok is telepíthetõk, amelyek hálózati megosztásokra nem telepíthetõk. Ez lehetõvé teszi bizonyos játékok lejátszását a NAS-ról, ha azok nem futtathatók hálózati megosztáson.

ASUSTOR Live
A saját streaming központja. Streamelje a telefonról vagy táblagéprõl, valamint a számítógéprõl több streaming platformra, többek között a Twitch, YouTube, Facebook, Instagram, Restream vagy RTMP kompatibilis platformokra. Az olyan szolgáltatásokkal ellentétben, mint a restream.io, az ASUSTOR Live nem igényel mûködési díjat a több platformra és csatornára történõ streameléshez, ami pénzt és streaming erõforrásokat takarít meg. A felvételek biztonságosan elmenthetõk a NAS-ra a késõbbi felhasználás érdekében.

Lenyûgözõ 4K HDR élmény
Az AS5402T HDMI 2.0b 10 bites 4K hardveres dekódolással, HEVC dekódolással és VP9 10 bites Profile2 dekódolással rendelkezik a zökkenõmentesebb élmény és az alacsonyabb CPU-használat érdekében. A 4K HDR videók lejátszásához használja a Plex Pass vagy egy harmadik féltõl származó lejátszót.

Exkluzív MyArchive Cold Backup technológia
Korlátlan kapacitásbõvítés
A MyArchive hideg mentési technológia a NAS merevlemezeket cserélhetõ tárolóarchívumokká alakítja. Helyezzen be közvetlenül egy MyArchive merevlemezt a NAS-ba, hogy könnyedén hozzáférjen, biztonsági mentést készítsen és megosszon terabájtnyi tartalmat.

Kívül-belül védett
Az ASUSTOR NAS segítségével megvédheti adatait az elvesztéstõl, sérülésektõl és támadásoktól. Egy ASUSTOR NAS jobban védett a Linux-alapú ADM futtatásával, a beépített tûzfal alkalmazásával, a ClamAV Antivirus, a MyArchive és az ADM különbözõ biztonsági mentési eszközei még jobban védik a zsarolóprogramokat.

Pillanatkép központ
A Snapshot Center egy új funkció az ASUSTOR NAS-eszközök számára, amely a Btrfs és iSCSI kötetek segítségével pillanatfelvételeket készít a NAS-on belüli információkról. A Snapshot Center akár 256 pillanatképet is támogat egy kötetrõl, és ötpercenként végezhetõ, így olyan biztonsági mentés jön létre, amely könnyen visszaállítható, ha az adatok megsérülnek vagy elvesznek.
A MyArchive mostantól támogatja a Btrfs és a pillanatfelvételeket. A Btrfs for MyArchive támogatja a pillanatfelvételeket és a verziótörténetet, hogy védelmet nyújtson a véletlen törlések vagy módosítások ellen.

DataSync Center
A DataSync Center több felhõszolgáltatást egyesít egyetlen alkalmazásban. A DataSync Center többek között a Google Drive, a Dropbox, a OneDrive és a Yandex szolgáltatásait tartalmazza, és támogatja a többfeladatos munkavégzést, valamint a több fiókot. Ellenõrizze adatait azonnali és ütemezett biztonsági mentésekkel, valamint a Cloud Backup Center használatával hibrid felhõt hozhat létre, amely online és offline is megõrizheti adatait, így adatai védettek maradnak.

Cloud Backup Center
A Cloud Backup Center támogatja a különbözõ üzleti felhõszolgáltatásokat, többek között az Amazon S3, Backblaze B2, Baidu Cloud, IBM Cloud, Rackspace Cloud Files, Microsoft Azure Blob Storage , Alibaba Cloud, Google Cloud Storage, Box, hicloud S3, Lyve Cloud, SFTP és WebDAV. Ellenõrizze adatait azonnali és ütemezett biztonsági mentésekkel, valamint a Cloud Backup Center használatával hibrid felhõt hozhat létre, amely online és offline tartja adatait, így adatai védettek maradnak.

A végsõ otthoni multimédiaközpont létrehozása
Élvezze az ASUSTOR NAS segítségével az igény szerinti digitális szórakoztatást. Az ASUSTOR's App Central segítségével további multimédia szerver alkalmazásokat telepíthet, mint például az UPnP Media Server és az OwnTone, így a NAS képes multimédiás tartalmak streamelésére számítógépekre, TV-készülékekre és mobil eszközökre.


Asustor
AS5402T

Adatlap

Garancia
12 hónap + 12 hónap gyártói
Típus
NAS
Csatolófelület
SATA/M.2
USB 3.2 port
3 db
HDD
3,5" or 2,5"
Fiókszám HDD/SSD
2 db
Fiókszám M.2 SSD
4 db
2,5GbE LAN port
2 db
HDMI port
Igen
Tárhely típus
3,5"/2,5"+M.2
Memória
4GB
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.