QNAP NAS TS-431K (1GB) (4xHDD)

198 500,00 Ft
Bruttó (ÁFÁ-t tartalmazza) Kiszállítás/átvehető: 17 - 22 munkanapon belül
NAS, 3,5/2,5, SATA, Memória 1GB, 4xHDD, 2xGigabit LAN, 2xUSB 3.2
Mennyiség
Rendelhető

 

Szállítási feltételek

  Személyes átvétel az Ön otthonában.

Szerviz kiszállítás kérése esetén, cégünk szállítja ki Önnek a terméket. Beüzemelés/Beszerelés

A négymagos 1,7 GHz-es processzorral mûködõ TS-431K 4 meghajtórekeszt biztosít a fontos fájlok és adatok biztonságos tárolására, miközben lehetõvé teszi a fájlok egyszerû megosztását a családdal és a barátokkal. A kompakt, hófehér és minimalista formatervezésû TS-431K könnyen összeegyeztethetõ bármilyen otthoni dekorációval, ráadásul rendkívül kevés helyet foglal el. A TS-431K zárható lemeztálcákkal rendelkezik, amelyek biztosítják, hogy a meghajtókat ne lehessen véletlenül eltávolítani és ne essenek ki, ezzel védelmet kínálva az adatvesztés ellen. A TS-431K átfogó helyi, helyszíni és felhõ alapú biztonsági mentést és biztonságos pillanatkép technológiát biztosít a katasztrófa utáni gyors helyreállításhoz. Rendszerösszeomlás vagy véletlen fájltörlés esetén a rendszert pillanatok alatt visszaállítja a normál állapotába.

Központi fájlkezelés
A File Station lehetõvé teszi a központi fájlkezelést a NAS-on a csatlakoztatott eszközök és a felhõ segítségével, ezzel könnyebbé téve az adatkezelést, miközben idõt takarít meg.

Adatmentés és helyreállítás
A HBS (Hybrid Backup Sync) szolgáltatással biztonsági másolatot készíthetsz és szinkronizálhatod adatait más NAS-okkal, kiszolgálókkal és felhõalapú tárolókkal az átfogó biztonsági mentés, valamint katasztrófa utáni helyreállítás érdekében.

Pillanatkép-védelem zsarolóvírusokkal szemben
A pillanatképek rögzítik a rendszer állapotát és adatait, ezzel lehetõvé téve a fájlok és adatok védelmét a véletlen törlés és a rosszindulatú programok támadásai ellen.

Otthoni szórakoztatási központ
Széleskörû multimédiás alkalmazások és streaming módszerek a nagyobb multimédiás szórakozás érdekében.

USB port
Csatlakoztass külsõ USB-eszközöket, például kártyaolvasókat vagy szünetmentes tápegységet az USB 3.2 Gen 1 porton keresztül a nagyobb alkalmazási potenciál érdekében.

Biztonságos távoli hozzáférés
A myQNAPcloud szolgáltatás lehetõvé teszi a NAS-on tárolt fájlok egyszerû elérését, kezelését és megosztását az interneten keresztül.

QNAP
TS-431K

Adatlap

Garancia
12 hónap + 12 hónap gyártói
Típus
NAS
HDMI
Nem
Csatolófelület
SATA
USB 3.2 port
2 db
USB 3.2
3 db
HDD-k száma
4 db
HDD
3,5" or 2,5"
GigaLan
2 db
Fiókszám HDD/SSD
4 db
HDMI port
Nem
Gigabit LAN port
2 db
Tárhely típus
3,5"/2,5"
Memória
1GB
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.