Tenda U9 AC650 Wireless Dual Band Auto-Install USB Adapter
search
  • Tenda U9 AC650 Wireless Dual Band Auto-Install USB Adapter

Tenda U9 AC650 Wireless Dual Band Auto-Install USB Adapter

5 620,00 Ft
Bruttó (ÁFÁ-t tartalmazza) Kiszállítás/átvehető: 2-8 munkanapon belül
Külsõ, USB-A, Wireless, 2.4 GHz200Mbit, 5 GHz433Mbit, Dual Band
Mennyiség
Elérhető

 

Szállítási feltételek

  Személyes átvétel az Ön otthonában.

Szerviz kiszállítás kérése esetén, cégünk szállítja ki Önnek a terméket. Beüzemelés/Beszerelés

Az U9 egy 11ac kétsávos Wi-Fi adapter. Az U9 5 GHz-es vezeték nélküli sebessége akár 433 Mbps, a 2,4 GHz-es pedig akár 200 Mbps is lehet. A fejlett MU-MIMO technológiát az U9-en használták, amely hatékonyabbá teheti az adatátvitelt és simább adatfolyamot biztosít. A belsõ meghajtóval automatikusan befejezi a telepítést, miután csatlakoztatta a számítógéphez. A kompakt és mini kialakítású U9 nincs hatással a szomszédos portok használatára. Az U9 Windows rendszerrel is kompatibilis (XP/7/8/8.1/10), különféle felhasználói igényeket képes kielégíteni.

Gyors AC Wi-Fi a HD streaminghez
Az U9 a következõ generációs Wi-Fi szabvánnyal érkezik - Gyors WiFi technológia - 802.11ac, az átviteli sebesség 3-szor gyorsabb, mint a vezeték nélküli N. Választható kettõs 5 GHz-es (433 Mbps) és 2,4 GHz-es (200 Mbps) sáv, így ideális HD videó közvetítéshez.

Automatikus telepítés, konfigurálás nélkül
A belsõ meghajtóval az U9 automatikusan befejezi a telepítést, miután csatlakoztatta a számítógéphez, megszabadítva Önt a problémás konfigurációtól és a CD-rõl vagy meghajtóról történõ telepítéstõl.

MU-MIMO technológiával
Az U9 11ac MU-MIMO (Multiple User - Multiple Input Multiple Output) technológiával érkezik, használható az AP-val, amely támogatja az MU-MIMO-t, több eszközzel kommunikálnak egyszerre az U9-en, így az átviteli teljesítmény jelentõsen javult.

Miniatûr tervezés
Kompakt és elegáns kialakításának köszönhetõen kisebb, mint a legtöbb elérhetõ 11ac Wi-Fi USB-adapter, és könnyen hordozható. A felhasználók bármilyen USB-porthoz csatlakoztathatják a miniadaptert, és nincs hatással a szomszédos portok használatára.

Különféle operációs rendszerekkel kompatibilis
Az U9 kompatibilis a Windows XP, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 és Windows 10 stb. rendszerekkel, kielégítve az asztali számítógépek, notebookok és egyéb eszközök vezeték nélküli internetkapcsolati igényeit.


Tenda
U9

Adatlap

Bluetooth
Nem
Garancia
12 hónap + 48 hónap gyártói
Típus
Külsõ
Csatolófelület
USB-A
2.4 GHz sebesség
200 Mbit
5 GHz sebesség
433 Mbit
Dual Band
Igen
Antenna
Nem
Wireless
Igen
Tri Band
Nem
USB-hub
Nem
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.