Logitech M100 Mouse White
search
  • Logitech M100 Mouse White

Logitech M100 Mouse White

2 930,00 Ft
Bruttó (ÁFÁ-t tartalmazza) Kiszállítás/átvehető: 2-8 munkanapon belül
Vezetékes, USB, Optikai, 1000DPI, White
Mennyiség
Elérhető

 

Szállítási feltételek

  Személyes átvétel az Ön otthonában.

Szerviz kiszállítás kérése esetén, cégünk szállítja ki Önnek a terméket. Beüzemelés/Beszerelés

Leírás és jellemzõk:

A Logitech? Mouse M100 egér a számítógép kényelmes, megbízható irányításának alapszintû eszköze. Ezt az egeret a Logitech?, az egerek valódi szakértõje ugyanolyan minõségi munkával és kivitelben hozta létre, mint egymilliárdnál is több társát.
A Logitech? Mouse M100 egér a számítógép kényelmes, megbízható irányításának alapszintû eszköze. Ezt az egeret a Logitech?, az egerek valódi szakértõje ugyanolyan minõségi munkával és kivitelben hozta létre, mint egymilliárdnál is több társát. Egyetlen szoftvert sem szükséges telepíteni, valamint, mivel az egér vezetékes, csak csatlakoztatnia kell egy USB-porthoz, és meg is kezdheti a használatát. A teljes méretû, mindkét kézbe illõ forma kényelmes, pihentetõ használatot szavatol, a nagy felbontású (1000 dpi-s) optikai mozgáskövetés pedig érzékeny, egyenletes kurzormozgatást tesz lehetõvé, amellyel pontossá válik a mozgáskövetés és könnyûvé a szövegkijelölés.

Tulajdonságok:

?Ez az egeret a Logitech?, az egerek valódi szakértõje fejlesztette. Ugyanolyan minõségi munkával és kivitelben hoztuk létre, mint egymilliárdnál is több társát, minden más gyártót felülmúlva ezzel a mennyiséggel.


?A Logitech? Mouse M100 üzembe helyezése és használata egyszerû. Egyetlen szoftvert sem szükséges telepíteni, valamint, mivel az egér vezetékes, csak csatlakoztatnia kell egy USB-porthoz, és meg is kezdheti a használatát.


?A teljes méretû, mindkét kézbe illõ formájú egeret bármelyik kezével használhatja, még több óra elteltével is kényelmes a tartása.


?A nagy felbontású (1000 dpi-s) optikai mozgáskövetés érzékeny, egyenletes kurzormozgatást tesz lehetõvé, amellyel pontossá válik a mozgáskövetés és könnyûvé a szövegkijelölés.
Logitech
910-005004

Adatlap

Garancia
12 hónap + 24 hónap gyártói
Típus
Vezetékes
Szín
White
Érzékelõ
Optikai
USB csatlakozó
Igen
Felbontás (max)
1000 DPI
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.