AverMedia GC573 Video Capture Card Live Gamer 4K
search
  • AverMedia GC573 Video Capture Card Live Gamer 4K

AverMedia GC573 Video Capture Card Live Gamer 4K

93 740,00 Ft
Bruttó (ÁFÁ-t tartalmazza) Kiszállítás/átvehető: 12 - 17 munkanapon belül
Média digitalizáló, RGB, Gamer
Mennyiség
Rendelhető

 

Szállítási feltételek

  Személyes átvétel az Ön otthonában.

Szerviz kiszállítás kérése esetén, cégünk szállítja ki Önnek a terméket. Beüzemelés/Beszerelés

AVerMedia Live Gamer 4K szerkesztõ kártya

Szeretnél gyorsan és egyszerûen streamerré válni? Akkor szükséged van a megfelelõ felszerelésre, például az AVerMedia Live Gamer 4K szerkesztõkártyára, amely kényelmesen kezeli a 4K videót 240 FPS sebességgel .

Felvevõkártya még igényes játékosok számára is

Az AVerMedia Live Gamer 4K szerkesztokártyája modern PCIe × 4 interfészt használ, amely lehetõvé teszi, hogy a kártya akár 4K-os felvételt készítsen 60 FPS-en is HDR-vel. A nagyobb képátviteli sebesség iránt érdeklõdõ felhasználók számára azonban akár 240 FPS-t is kínál a normál Full HD 1080p-nál, vagy 144 FPS-t 1440p-nél.

Egyszerû telepítés

Egyszerûen helyezd be az AVerMedia Live Gamer 4K-t az alaplap szabad PCIe × 4 nyílásába, töltsd le az illesztõprogramokat a gyártó webhelyérõl, csatlakoztasd a kártyát egy képforráshoz a HDMI 2.0 segítségével, és természetesen a képernyõre. Ezután már semmi sem akadályozhat abban, hogy elindítsd a streamet. Az RGB világítás rajongói örömmel láthatják, hogy még ez a hardver is fényhatásokat hoz létre a házában.

Használd kedvenc szoftvered

Természetesen az AVerMedia Live Gamer Mini támogatja a harmadik féltõl származó streaming szoftvereket, például OBS vagy Xsplit. Közvetlenül ehhez azonban megkapod a RECentral szolgáltatást, amely bõséges szolgáltatást nyújt mind felvétel, mind streaming igények kielégítéséhez.

AverMedia
61GC5730A0AS

Adatlap

Garancia
12 hónap + 12 hónap gyártói
Típus
Média digitalizáló
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.