Brother PT-P710BT Címkenyomtató Black
search
  • Brother PT-P710BT Címkenyomtató Black

Brother PT-P710BT Címkenyomtató Black

46 390,00 Ft
Bruttó (ÁFÁ-t tartalmazza) Kiszállítás/átvehető: 2-8 munkanapon belül
180x360dpi, USB, Bluetooth
Mennyiség
Elérhető

 

Szállítási feltételek

  Személyes átvétel az Ön otthonában.

Szerviz kiszállítás kérése esetén, cégünk szállítja ki Önnek a terméket. Beüzemelés/Beszerelés

Címkézés Windows PC vagy Mac használatával

A Brother P-touch Editor címketervezõ programja hatékony szerkesztési lehetõségeket kínál, így ideális megoldás címkék készítéséhez. Hozzáadhat képeket, mint például céglogó, vagy választhat több száz beépített clipart-ból, szimbólumból és keretbõl. Szükség esetén vonalkódokat is hozzáadhat a címkéhez. Ezen kívül Excel vagy a .csv fájlban lévõ szöveget is beillesztheti, ha több címkét szeretne nyomtatni változó információkkal.

Applikációk Android és iOS eszközökhöz

Az ingyenesen letölthetõ Brother iPrint&amp,Label és P-touch Design&amp,Print applikációval csatlakozhat a címkenyomtatóhoz Bluetoothe-on keresztül okostelefonnal vagy tablettel. Itt megszerkesztheti a címkét és megnézheti az elõnézeti képet is nyomtatás elõtt.

Integrált újratölthetõ akkumulátor

A P-touch CUBE Plus egy kis méretû, mégis hatékony lítium-ion akkumulátoros eszköz, amely kiküszöböli a szabványos alkáli elemek használatának szükségességét és költségét, valamint biztosítja, hogy a címkét bárhol és bármikor ki tudja nyomtatni.

Töltés USB -rõl

A P-touch CUBE Plus címkenyomtató a számítógép USB-portjához csatlakoztatva töltõdik fel. Útközben is megoldható a töltés, ha rendelkezik szabványos USB adapterrel.

Egyszerû, elegáns kivitel

Kompakt és könnyen hordozható, a P-touch CUBE Plus kis helyigpényû eszköz, amely ideális megoldást kínál irodáknak. Gyorsan és egyszerûen megosztható a kollégák között.

Brother TZe tartós címkeszalagok

A Brother TZe szalagkazetták számos méretben és színben állnak rendelkezésre. A szalagokat úgy tervezték, hogy tartósan ellenállnak a napfény, víz, vegyszerek és szélsõséges hõmérsékletek hatásainak is. Amennyiben idõtálló címkékre van szüksége, válassza a Brother P-touch TZe szalagokat.

,

Brother
PTP710BTXG1

Adatlap

WiFi
Nem
Bluetooth
Igen
Garancia
12 hónap + 12 hónap gyártói
Felbontás
180x360 dpi
Színes nyomtatás
Nem
USB port
Igen
Hálózati nyomtatás
Nem
LCD kijelzõ
Nem
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.