Brother PT-E110VP Címkenyomtató Orange/Black
search
  • Brother PT-E110VP Címkenyomtató Orange/Black

Brother PT-E110VP Címkenyomtató Orange/Black

23 660,00 Ft
Bruttó (ÁFÁ-t tartalmazza) Kiszállítás/átvehető: 2-8 munkanapon belül
180x180dpi, LCD
Mennyiség
Elérhető

 

Szállítási feltételek

  Személyes átvétel az Ön otthonában.

Szerviz kiszállítás kérése esetén, cégünk szállítja ki Önnek a terméket. Beüzemelés/Beszerelés

PT-E110VP ipari címkézõ készülék hordozótáskával és AC Adapterrel

A P?touch E110VP könnyû, kézben használható ipari címkézõ készülék, könnyen használható funkciókkal tervezve, így gyorsan és könnyedén elkészítheti egyezményes címkéit. Praktikus hordozótáska és AC adapter tartozik a készülékhez. A táska további helyet biztosít szalagok tárolására is, amely akár erõs tapadású vagy flexibilis ID szalag is lehet. Ezek speciálisan villanyszerelõknek és mesterembereknek tervezett szalagtípusok. A kábelek azonosításához speciális funkciógombok segítik a címke készítést, mint például a kábel körbetekerése vagy a zászlós címke készítése funkciók, valamint elõlapok készítése és a sorszámozás. Gyors, 20mm / mp nyomtatási sebességgel dolgozik, így pillanatok alatt kezében tarthatja a címkéket.

A 200 féle szimbólummal rendelkezõ készülék elektronikai, adatkommunikációs, audio/vizuális jeleket tartalmaz és a kiváló minõségû grafikus kijelzõn megtekintheti ezeket a nyomtatás elõtt.

Feliratozz professzionálisan!

A P-touch E110VP egy kompakt, kézi címke nyomtató, amellyel sokféle színkombinációban hosszú távra készíthet, tartós 12 mm széles címkéket. A P-touch címkék biztosítják a kábelek, az elõlapok, a foglalatok, a kapcsolók, a fogyasztói egységek és egyéb alkatrészek gyors és egyszerû azonosítását.

A teljes címkézési készlet

A PT-E110VP mindent tartalmaz, amire a gyors nyomtatáshoz szüksége lehet. Ez a címkézési csomag tartalmaz egy hálózati tápegységet és egy 9 mm-es Flexible-ID TZe szalagkazettát, amelyek mindegyike tartós hordtáskában található.

Egyezményes jelölések gyorsan és könnyedén

Négy dedikált billentyû biztosít azonnali hozzáférést kifejezetten kábelcsomagoláshoz, kábeljelöléshez, elõlap címkékhez kifejlesztett címkézési funkciókhoz, valamin több címke nyomtatásához sorozatosan növekvõ számokkal. Ezáltal a címke létrehozása gyors és hatékony.

Dedikált számbillentyûzet

A számok és a betûk jól elkülönítve jelennek meg a készüléken. A dedikált számpad gyors és kényelmes bevitelt tesz lehetõvé.

200 féle szimbólum, beleértve az ipari jelüléseket is

Ikonokat és szimbólumokat egyaránt tartalmaz, például villanyszerelõknek, hálózatépítõknek AV jeleket, biztonsági jelzéseket és nyilakat.

Tartós címkék, amelyek évekig megmaradnak

A Brother TZe szalagkazetták szélességben és színben is sokfélék. Olyan speciális szalagokat is megtalál közöttük, amelyek erõs tapadásúak, rugalmasak (kábelkötegeléshez vagy zászló címkék létrehozásához), biztonsági jelöléshez kiválóak. Ezek a laminált szalagok hihetetlenül tartósak és szigorú tesztelésen mentek át,hogy ellenálljanak a szélsõséges hõmérsékletnek, napfénynek, nedvességnek, kopásnak és vegyi anyagoknak.

Brother
PTE110VPYJ1

Adatlap

WiFi
Nem
Bluetooth
Nem
Garancia
12 hónap + 12 hónap gyártói
Felbontás
180x180 dpi
Színes nyomtatás
Nem
USB port
Nem
Hálózati nyomtatás
Nem
LCD kijelzõ
Igen
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.