Mikrotik Cube 60Pro ac 60GHz
search
  • Mikrotik Cube 60Pro ac 60GHz

Mikrotik Cube 60Pro ac 60GHz

64 650,00 Ft
Bruttó (ÁFÁ-t tartalmazza) Kiszállítás/átvehető: 7 - 12 munkanapon belül
Adatátviteli frekvencia 5GHz, Antenna nyeresége 11,5dbi, Kültéri
Mennyiség
Rendelhető

 

Szállítási feltételek

  Személyes átvétel az Ön otthonában.

Szerviz kiszállítás kérése esetén, cégünk szállítja ki Önnek a terméket. Beüzemelés/Beszerelés

Rég elmúltak azok az idõk, amikor a sebesség és a stabilitás érdekében a kábelekre kellett hagyatkozni. A 60 GHz-es megoldások szálszerû sebességet és stabilitást kínálnak ? miközben rengeteg idõt és pénzt takarít meg a telepítés és karbantartás során. Legújabb Cube 60Pro termékcsaládunk a 60 GHz-es hálózat elõnyeit a következõ szintre emeli ? a 802.11ay szabvánnyal a még nagyobb távolságok, stabilitás, sebesség és kényelem érdekében.

A Cube 60Pro ac CPE ultragyors pont-pont kapcsolatok létrehozását teszi lehetõvé akár 1 km távolságban is. És ez még nem minden ? hozzáadtuk a Channel 5* támogatást, így szükség esetén még nagyobb távolságokat is elérhet. Tesztjeink során a Cube 60Pro ac könnyedén tartott megbízható kapcsolatot 2,4 km-en keresztül. Két helyszín áthidalása még soha nem volt ilyen egyszerû!

Két Cube 60Pro hálózati eszközbõl álló elõre konfigurált készletet kaphat: a Wireless Wire Cube Pro-t . Csak mutasd a kockákat egymásra, és kapcsold be õket! Villámgyorsan titkosított vezeték nélküli kapcsolatot alkotnak majd. Tiszta plug-and-play!

Felejtsd el az állásidõt az automatikus 5 GHz-es tartalék csatlakozással
A 60 GHz-es frekvenciát nem befolyásolja a zsúfolt vezeték nélküli spektrum, nagy sebességet és kapacitást kínál. De néha küzdhet rossz idõjárási körülmények között. Ezért mindkét Cube 60Pro készülék rendelkezik automatikus 5 GHz-es feladatátvétellel. Erõteljes irányított antennát adtunk hozzá, hogy az 5 GHz-es tartomány lépést tudjon tartani a 60 GHz-cel.

Több tartósság, kevesebb nem kívánt figyelem
Továbbfejlesztettük a burkolatot, hogy erõs fém alappal rendelkezzen ? a jobb rögzítési és hûtési lehetõségek érdekében. A Cube formavilág a tiszta praktikumból fakad: tartós, nem feltûnõ és kompakt.

Mikrotik
CUBEG-5AC60AY

Adatlap

Garancia
12 hónap + 12 hónap gyártói
Kültéri
Igen
Antenna nyeresége
11,5dbi
Adatátviteli frekvencia
5GHz
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.