Asus RP-N12 Wireless-N300 Range Extender White
search
  • Asus RP-N12 Wireless-N300 Range Extender White

Asus RP-N12 Wireless-N300 Range Extender White

11 100,00 Ft
Bruttó (ÁFÁ-t tartalmazza) Kiszállítás/átvehető: 5 - 10 munkanapon belül
Range extender, LAN 1, LAN 10/100Mb, 2.4GHz 300Mbps
Mennyiség
Rendelhető

 

Szállítási feltételek

  Személyes átvétel az Ön otthonában.

Szerviz kiszállítás kérése esetén, cégünk szállítja ki Önnek a terméket. Beüzemelés/Beszerelés

Wi-Fi az otthon minden zugában
Az RP-N12 vezetéknélküli jelismétlõ erõteljes külsõ MIMO antennákkal rendelkezik, amely segít a jel holtterek megszüntetésében és javítja az összes meglévõ vezetéknélküli router lefedettségét. Jelismétlõként mûködik, ami azt jelenti, hogy képes kiterjeszteni a vezeték nélküli hálózatot az otthon minden sarkába ? még a problémás, nehezen elérhetõ pontokra is. Ez mindenütt megbízható, nagysebességû internet lefedettséget biztosít az olyan eszközök számára, mint például notebookok, tabletek, okostelefonok, játékkonzolok és okostévék.

Egygombos beállítás és problémamentes kapcsolat
A RP-N12 vezetéknélküli jelismétlõ telepítéséhez nincs szükség CD-re, vagy akár egérre és billentyûzetre. Egyszerûen nyomd meg a WPS gombot és a beállítás készen is van. Optimalizált teljesítmény biztosítja a problémamentes, sima internet élményt. A haladó beállítások végzéséhez csatlakoztathatod az RP-N12-t egy PC-hez egy Ethernet kábelen keresztül és így közvetlenül érheted el a webalapú konfigurációs menüt, ehhez se lemez, se applikáció nem szükséges. Akár vezeték nélkül is beállíthatod egy tabletrõl, vagy okostelefonról.

Keresse meg az RP-N12 legjobb helyét a jelerõsség-jelzõvel
A legjobb eredmény eléréséhez az RP-N12-nek egy útválasztó stabil jelzónáján belül kell lennie, és az útválasztó, valamint a jobb vezeték nélküli jellel kiszolgálandó hely között érdemes elhelyezni. Az RP-N12 akkor mûködik a legjobban, amikor erõs vezeték nélküli jelet kap az útválasztótól ? ez az elõlapon található jelerõsség-jelzõvel ellenõrizhetõ.

3 készülék egyben:

jelismétlõ, hozzáférési pont, médiahíd
Az RP-N12 két kézenfekvõ móddal rendelkezik, hogy még rugalmasabb legyen. Úgy ahogy jelismétlõként, úgy vezetéknélküli hozzáférési pontként (AP) is képes mûködni, vagy média hídként. AP módban bármilyen vezetékes LAN-hoz csatlakoztatható, ? például egy hotel internetkapcsolatához ? hogy személyes Wi-Fi hotspot-ot hozz létre, mellyel elérhetõvé válik az internet kapcsolat laptopokról, telefonokról, vagy más Wi-Fi eszközökrõl. Média híd módban bármilyen Ethernet kompatibilis eszközhöz csatlakoztatható ? például okostévéhez, multimédia lejátszóhoz, játékkonzolhoz, vagy PC-hez ? és ezzel Wi-Fi képességekkel ruházod azt fel. Ez a kábelrengeteg csökkentésének egy nagyszerû módja!

Roaming Assist - mindig a legstabilabb kapcsolat
A problémamentes Roaming Assist technológiánkkal, ahogy mozogsz otthonodban, sohasem kell kézzel váltanod az RP-N12 kapcsolat és az ASUS routere között. Ha egyszer engedélyezed ezt a funkciót, akkor az eszközöd automatikusan a legerõsebb Wi-Fi jelhez fog kapcsolódni, jöjjön az akár a routertõl, akár a jelismétlõtõl. Ez biztosítja, hogy mindig a legmegbízhatóbb kapcsolatot kapd meg, akárhol is tartózkodsz a házban1.


Asus
RP-N12

Adatlap

Garancia
12 hónap + 24 hónap gyártói
Típus
Range extender
LAN port
1
Kültéri
Nem
LAN sebesség
10/100Mb
2.4 GHz sebesség
300 Mbit
Dual Band
Nem
2.4GHz sebesség
300 Mbps
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.