Mikrotik cAP ax with RouterOS L4
search
  • Mikrotik cAP ax with RouterOS L4

Mikrotik cAP ax with RouterOS L4

52 080,00 Ft
Bruttó (ÁFÁ-t tartalmazza) Kiszállítás/átvehető: 2-8 munkanapon belül
Access point, LAN 2, LAN Gigabit, 2.4GHz 574Mbps, 5GHz 1200Mbps
Mennyiség
Elérhető

 

Szállítási feltételek

  Személyes átvétel az Ön otthonában.

Szerviz kiszállítás kérése esetén, cégünk szállítja ki Önnek a terméket. Beüzemelés/Beszerelés

Ha az irodai vezeték nélküli hálózatról van szó, nem engedheti meg magának, hogy spóroljon, és kockáztassa csapata teljesítményének csökkenését. Kiváló lefedettségre van szüksége az egész telephelyen. Olyan eszközre van szüksége, amely nagyszámú ügyfelet képes kezelni. Megbízható, rugalmas és költséghatékony megoldásra van szüksége: a cAP ax!


Mind a nyitott irodai, mind a fülkés elrendezésben általában számos hálózati problémával találkozik: a jel elnyelõdik, visszaverõdik, instabillá válik.
Tükrök, színezett üvegek, TV-k, fém irattartó szekrények - mindenféle dolog útban lehet. A mi megoldásunk egyszerû, hatékony és elegáns: hagyja, hogy hozzáférési pontja minden akadály fölé emelkedjen! Más szóval, a mennyezeti hozzáférési pont nagyszerû módja a jelveszteség megelõzésének a nagy, zsúfolt, sok akadállyal teli területeken.


Van egy másik elõnye is ennek a formai tényezõnek: a cAP ax a szemünk elõtt marad, így kevésbé vonzza a nem kívánt figyelmet, mint egy füstérzékelõ.
Ügyfelei, vendégei vagy kollégái észre sem fogják venni. De a villámgyors vezeték nélküli kapcsolatot biztosan észre fogják venni!


A 6. generációs 802.11ax vezeték nélküli szabványnak köszönhetõen akár 40%-kal nagyobb sebességgel számolhatunk az 5 GHz-es frekvencián és akár 90%-kal nagyobb sebességgel a 2,4 GHz-es spektrumban, ha a korábbi generációkhoz hasonlítjuk! Ami azonban a sebességnél is fontosabb, az a stabilitás. A legújabb AX készülékeink még a legkeményebb vezeték nélküli interferencia-forgatókönyveknek is ellenállnak, és képesek navigálni azokban, így az eddigi legstabilabb és legmegszakítás nélkülibb jelet kínálják!


A cAP ax egy modern, 1,8 GHz-es négymagos CPU-val, NAND-tárolóval és egy gigabájt RAM-mal rendelkezik. Elegendõ ahhoz, hogy kihasználja a piac legerõsebb hálózati szoftverének - a RouterOS v7-nek - a teljes potenciálját!
Bonyolult tûzfalszabályok, IPsec hardveres titkosítás, Wireguard, BGP, fejlett útválasztás vagy több távoli munkahelyi VPN-alagút - a cAP ax mindenre képes!


Az elõzõ generációhoz képest a cAP ax több továbbfejlesztett hitelesítési típust kínál: OWE, WPA3-PSK, WPA3- EAP és 802.11r roaming.


A cAP ax emellett nagyszerûen megkönnyíti az irodai hálózat telepítését és karbantartását, mivel PoE-in és PoE-out funkcióval rendelkezik.
Így van - a cAP ax segítségével más eszközöket, például hálózati kapcsolókat, CCTV-kamerákat vagy akár egy másik cAP ax-ot is táplálhat! És ha már az egyszerû irodai hálózatoknál tartunk... Csak néhány kattintás a legújabb wifiwave2 CAPsMAN központi menedzsment rendszerünkben - és máris több száz cAP ax eszköz beállításával végezhet! Mindenféle MikroTik eszközt használhat a CAPsMAN könnyed futtatásához, például - a fõ átjáróját.

Mikrotik
cAPGi-5HaxD2HaxD

Adatlap

Garancia
12 hónap + 12 hónap gyártói
Típus
Access point
LAN port
2
Kültéri
Nem
LAN sebesség
Gigabit
2.4 GHz sebesség
574 Mbit
5 GHz sebesség
1200 Mbit
Dual Band
Nem
Tri Band
Nem
2.4GHz sebesség
574 Mbps
5GHz sebesség
1200 Mbps
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.