Datalogic Quickscan Lite QD2520 Vonalkódolvasó Black
search
  • Datalogic Quickscan Lite QD2520 Vonalkódolvasó Black

Datalogic Quickscan Lite QD2520 Vonalkódolvasó Black

53 950,00 Ft
Bruttó (ÁFÁ-t tartalmazza) Kiszállítás/átvehető: 6 - 11 munkanapon belül
Vezetékes vonalkódolvasó
Mennyiség
Rendelhető

 

Szállítási feltételek

  Személyes átvétel az Ön otthonában.

Szerviz kiszállítás kérése esetén, cégünk szállítja ki Önnek a terméket. Beüzemelés/Beszerelés

Datalogic QW2500 vonalkódolvasó bemutatása

A népszerû olasz gyártó a Datalogic QuickScan QW2500 vonalkódolvasóval bõvítette a portfólióját és váltotta le a szintén közkedvelt QW2400 vonalkódolvasót. A Datalogic QuickScan QW2500 általános kategóriájú vonalkódolvasó kiválóan olvas minden ismert 1 és 2 dimenziós vonalkódot. Az eszköz maximális olvasási távolsága 40 centiméter. A kiemelkedõ Datalogic Area Imager olvasási technológia lehetõvé teszi az okostelefonok vagy tabletek kijelzõjén megjelenõ vonalkódok dekódolását.

A mindennapokra tervezve

A Datalogic QuickScan QW2500 vonalkódolvasó ergonomikus kialakítása lehetõvé teszi a kényelmes kézi felhasználást akár egy egész mûszakon át. A készülék mûanyag borítása IP52 védelmi szinttel óvja az eszközt a por-, és vízártalmaktól. A strapabíró külsõ váz ellenáll az akár 1,5 méterrõl való leejtésnek is, anélkül, hogy a készülékben üzemzavar keletkezne. A Datalogic QuickScan QW2500 vonalkódolvasó 0-50 °C hõmérsékletig üzemeltethetõ. A Datalogic QW2500 termék család kizárólag USB interfésszel rendelkezik.

Váltson zöldre a Datalogic olvasóival

A Datalogic GreenSpot innovációja szintén helyet kapott a legújabb készülékben. A GreenSpot technológia a sikeres olvasások alkalmával egy zöld pontot vetít a vonalkódra, ezzel tájékoztatva a felhasználót az eredményrõl. Zajos környezetben való használatnál ez a funkció kifejezetten ajánlott, ugyanis szemmel jól látható visszajelzést ad a hangjelzés mellett.

Ajánlott felhasználási terület

A Datalogic QuickScan Lite QW2500 vonalkódolvasó tökéletes választás kereskedelemi és logisztikai munkafolyamatok gyorsítására és megkönnyítésére, alkalmas irodai, postai, banki, közigazgatási, kórházi és laboratóriumi környezetbe.

Datalogic
QW2520-BKK1

Adatlap

Garancia
12 hónap + 12 hónap gyártói
Típus
Vezetékes vonalkódolvasó
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.