Cisco SPA500S SPA5xx-hez programozható kezelõfelület
search
  • Cisco SPA500S SPA5xx-hez programozható kezelõfelület

Cisco SPA500S SPA5xx-hez programozható kezelõfelület

31 380,00 Ft
Bruttó (ÁFÁ-t tartalmazza) Kiszállítás/átvehető: 9 - 14 munkanapon belül
Mennyiség
Rendelhető

 

Szállítási feltételek

  Személyes átvétel az Ön otthonában.

Szerviz kiszállítás kérése esetén, cégünk szállítja ki Önnek a terméket. Beüzemelés/Beszerelés

A Cisco ? SPA500S bõvítõmodul (1. ábra) a Cisco Small Business Pro sorozat része, és a Cisco SPA500 sorozatú IP-telefonokhoz készült. Ideális megoldás olyan kisvállalkozások számára, amelyek a bejövõ hívások kezelését egyszerûsíteni kívánják a hívások gyors, a kívánt félhez történõ irányításával, valamint a vonal állapotának központi helyrõl történõ nyomon követésére.
Az ügyeleti konzol egyszerûen csatlakoztatható egy SPA500 sorozatú IP-telefonhoz, és 32 programozható gyorshívó vagy közvetlen állomásválasztó (DSS) gombot biztosít, amelyek mindegyike a BLF-en keresztül megvilágítja a vonal állapotát (üresjárat, csöngetés, foglalt vagy nullás). A bejövõ hívások a mellékhez rendelt gomb megnyomásával azonnal átirányíthatók a megfelelõ helyre.
A Cisco SPA500S moduláris felépítése lehetõvé teszi akár két ügyeletes konzol telepítését, összesen 64 gombot, így olyan megfizethetõ megoldást kínál, amely a hanghálózat növekedésével együtt bõvül. A telepítés és a beállítás mindössze a mellékelt konzol és kábel csatlakoztatását jelenti a kísérõ konzolhoz, amely a telefon tápegységét használja, további áramforrásra nincs szükség.
A SIP (Session Initiation Protocol) protokollon alapuló Cisco SPA500S-t úgy tesztelték, hogy a VoIP-infrastruktúra (Voice over IP) vezetõinek berendezéseivel való átfogó interoperabilitást biztosítsa, lehetõvé téve a szolgáltatók számára, hogy versenyképes, funkciógazdag szolgáltatásokat kínáljanak ügyfeleiknek.

- 32 programozható, többszínû LED-es gomb

- Megvilágított vonalállapot-ellenõrzés (zöld üresjárat, piros használatban, villogó piros csörgés, narancssárga regisztrációs hiba esetén)

- Hívásátvitel

- Gyorstárcsázás

- DSS

- Foglalt lámpa mezõ

- Egyérintéses átvitel

- Hívásfelvétel

Cisco
SPA500S
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.