ZyXEL USGFLEX500-EU0102F Firewall
search
  • ZyXEL USGFLEX500-EU0102F Firewall

ZyXEL USGFLEX500-EU0102F Firewall

699 590,00 Ft
Bruttó (ÁFÁ-t tartalmazza) Kiszállítás/átvehető: 6 - 11 munkanapon belül
Mennyiség
Rendelhető

 

Szállítási feltételek

  Személyes átvétel az Ön otthonában.

Szerviz kiszállítás kérése esetén, cégünk szállítja ki Önnek a terméket. Beüzemelés/Beszerelés

Precíz Védelem. Rugalmas Elõfizetés.

Bemutatjuk a legújabb USG sorozat-USG FLEX 500 készüléket, amely magasabb szintû teljesítményt és rugalmasságot biztosít! Az USG FLEX platformja folytatja hagyományait a legújabb, vezetõ technológiák biztosításában, mindeközben biztosítva a biztonsági elõfizetések teljes csomagját, fennakadás nélkül, méretezhetõ átjáró-összeköttetésekkel. Szeretnénk minden üzletfelünk számára csúcsminõségû élményt biztosítani!

A nagyobb pontosságú észlelés felfedi a veszélyeket

A Zyxel Security Cloud folyamatosan tanul a fenyegetéssel kapcsolatos információk gyûjtésébõl. Az USG FLEX sorozat támogatja a fejlett anti-Malware szoftvert felhõ lekérdezés express módban, amely több milliárdnyi adatot eredményez. A magas észlelési sebességgel rendelkezõ felhõ lekérdezés másodpercen belül ellenõrzi a fájlkivonatot.

A Legjobb Fenyegetés Intelligencia Szövetség

Annak érdekében, hogy hálózata a lehetõ legjobb védelmet élvezze, az USG FLEX integrálja a kiberbiztonsági terület vezetõ vállalatainak és szervezeteinek fenyegetés-intelligenciáját a fájl- és valós idejû fenyegetési adatokkal kapcsolatos skálázott információkkal. Ha szélesebb körû malware lefedettséget épít több forrásból származó adatbázissal, ez növeli a fenyegetések észlelésének pontosságát. A webszûrés az összes internet-hozzáférés védelme érdekében szerepel, különös tekintettel a terrorizmusellenes internetes hivatkozási egységre (CTIRU), amely korlátozza a terrorizmusgyanús anyagokhoz való online hozzáférést.

Nagyfokú Többrétegû Védelem

Az USG FLEX többrétegû védelemmel rendelkezik, különféle típusú fenyegetésekkel szemben. Az URL fenyegetés szûrõ, a rosszindulatú programok és a behatolás megelõzése blokkolja a külsõ támadásokat, míg az Application Patrol és a webszûrés korlátozza a felhasználók nem megfelelõ alkalmazásainak használatát vagy a webes hozzáférést. A TLS 1.3 támogatásával SSL-ellenõrzéssel megszünteti a titkosított forgalom vakfoltjait. Mindezek együtt védik meg a hálózatot a felügyelet nélküli résektõl.

Rugalmas megoldás az Ön szükségletéhez igazítva

Az USG FLEX biztonsági szolgáltatások a tûzfalat átfogó biztonsági megoldássá változtatják. Adjon hozzá egységes fenyegetéskezelést (UTM) és vendéglátási csomagolt szolgáltatást, hogy megkapja a hálózat igényeinek megfelelõ védelmet és összekapcsolhatóságot. Bármikor választhat több licenc közül, mint például a Web Filtering, Anti-Malware, SecuReporter Premium és egyebek.

ZyXEL
USGFLEX500-EU0102F
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.