Akyga 550W ATX AK-B1-550
search
  • Akyga 550W ATX AK-B1-550

Akyga 550W ATX AK-B1-550

12 040,00 Ft
Bruttó (ÁFÁ-t tartalmazza) Kiszállítás/átvehető: 2-8 munkanapon belül
550W, 12cm, Passzív PFC
Mennyiség
Elérhető

 

Szállítási feltételek

  Személyes átvétel az Ön otthonában.

Szerviz kiszállítás kérése esetén, cégünk szállítja ki Önnek a terméket. Beüzemelés/Beszerelés

Akyga? ATX tápegység Az 550W Basic sorozat az egyik alapvetõ tápegység a kínálatunkban, amely az asztali számítógépekre vonatkozik.

A termék kiváló minõségû alkatrészekbõl készül. A tápegység 3x SATA csatlakozókat, 2x MOLEX csatlakozókat, mini MOLEX csatlakozót, P4 4-pólusú csatlakozót, PCI-E 6+2 pólusú csatlakozót és univerzális 24 pólusú alaplapi csatlakozót tartalmaz. Támogatja az ATX 12V 2.0 specifikációit, így használható a jelenlegi és a következõ generációs platformokkal többmagos processzorokkal. Hatékony, csendes ventilátor automatikus sebességszabályozással és 120 mm átmérõvel biztosítja a hatékony hûtést. A tápegységnek van egy kézi kapcsolója, amely lehetõvé teszi a felhasználó számára, hogy biztonságosan levegye a tápfeszültséget anélkül, hogy le kellene húznia a vezetéket a hálózatról. A 70% feletti magas hatásfok hatékony táplálást tesz lehetõvé, így a tápegység stabil mûködése hatással van a számítógép minden alkatrészének megbízhatóságára.

Fontos szempont az, hogy számos fontos védõeszköz (OVP, OCP, OPP, OTP, SCP) és PFC szûrõ jelenléte védi és megakadályozza az alaplapot, a processzort és más alkatrészeket a károsodástól és stabilizálja a tápegység mûködését.

Akyga
AK-B1-550

Adatlap

Garancia
12 hónap + 12 hónap gyártói
Teljesítmény
550 W
Ventillátor mérete
12 cm
PFC
Passzív PFC
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.