Akyga 300W 80+ TFX AK-T1-300
search
  • Akyga 300W 80+ TFX AK-T1-300

Akyga 300W 80+ TFX AK-T1-300

21 490,00 Ft
Bruttó (ÁFÁ-t tartalmazza) Kiszállítás/átvehető: 2-8 munkanapon belül
300W, 8cm, Aktív PFC
Mennyiség
Elérhető

 

Szállítási feltételek

  Személyes átvétel az Ön otthonában.

Szerviz kiszállítás kérése esetén, cégünk szállítja ki Önnek a terméket. Beüzemelés/Beszerelés

Az Akyga? TFX tápegység 300W egy fejlett, kompakt tápegység, amely mini és média PC-rendszerek számára készült. Támogatja az összes legújabb szabványt, biztosítja a magas teljesítményt és stabilitást.

A tápegység 4 pólusú csatlakozót, MOLEX csatlakozót, 3 db SATA csatlakozót és univerzális 24 pólusú alaplapi csatlakozót tartalmaz. A nagy hatékonyságú garancia a 80 PLUS? tanúsítvány, amely biztosítja, hogy a tápegység által szolgáltatott energia legalább 80% -át számítógéppel fogadják, és az energiának legfeljebb 20% -a hõ formájában veszít. A nagy hatékonyság lehetõvé teszi a hatékony ellátást, így a tápegység stabil mûködése befolyásolja a számítógép minden alkatrészének megbízhatóságát. A hatékony hûtést, csendes, 8 cm átmérõjû ventilátor biztosítja. A tápegység ideális kis- és közepes méretû esetekben az optimalizált 36 cm hosszú kábelcsaládnak köszönhetõen. A termék tartós horganyzott acélból készült.

Fontos szempont az, hogy több fontos védõ (OVP, OCP, OPP, OTP, SCP, UVP) és aktív PFC szûrõ jelenléte védi és megakadályozza az alaplapot, a processzort és más alkatrészeket a károsodástól, és stabilizálja a tápegység mûködését. A TFX AK-T1-300 tápegység egy kiváló minõségû termék, amely megfelel a jelenlegi követelményeknek és megfelel a modern szabványoknak.

Akyga
AK-T1-300

Adatlap

Garancia
12 hónap + 12 hónap gyártói
Teljesítmény
300 W
Ventillátor mérete
8 cm
PFC
Aktív PFC
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.