Canon AS-1200 Asztali számológép Black
search
  • Canon AS-1200 Asztali számológép Black

Canon AS-1200 Asztali számológép Black

4 130,00 Ft
Bruttó (ÁFÁ-t tartalmazza) Kiszállítás/átvehető: 6 - 11 munkanapon belül
Asztali számológép, Black
Mennyiség
Rendelhető

 

Szállítási feltételek

  Személyes átvétel az Ön otthonában.

Szerviz kiszállítás kérése esetén, cégünk szállítja ki Önnek a terméket. Beüzemelés/Beszerelés

Ez a 12 számjegyes, félig asztali számológép intelligens, ívelt formájú és sok hasznos billentyûfunkciója van.További jellemzõje a kettõs áramellátás, döntött kijelzõ és a stílusos, sötétszürke felület.

12 számjegyes félig asztali számológép ívelt formájú házzal.

A ház alsó és felsõ része újrafelhasznált Canon anyagokból készülHaszonkulcs (MU), fordított jelzálog (RV) , bruttó végösszeg (GT) számítási képességekKerekítés és tizedespont választásKettõs áramellátás (napelem és elem).Nagyméretû, döntött kijelzõ 12 számjegyes félig asztali ?zöld számológép ívelt formával.

Nagyméretû, döntött LCD-kijelzõ

Az ívelt formának köszönhetõen ezen a 12 számjegyes számológépen nagy, döntött LCD-kijelzõ van, így az összes szám egyetlen pillantással könnyedén leolvasható a legkülönfélébb fényviszonyok között is. A felhasználóbarát, ésszerûen elrendezett, nagyméretû, színkódolt billentyûkkel felszerelt készülék a számok könnyû és hibamentes bevitelét biztosítja.

Környezetbarát

Adjon zöld elõnyt a munkájának ezzel a hatékony és környezetbarát 12 számjegyes számológéppel, amelynek mûanyag házát újrahasznosított Canon másológépekbõl készítették.
Kiváló megoldás azon közhivatalok és magánvállalkozások számára, ahol környezettudatos irányelvek érvényesülnek, emellett minden felelõs gondolkodású vállalkozás, oktatási intézmény és magánszemély számára is kiváló választás.

Energiahatékony

A dupla (napelem és normál elem) tápellátású számológép bármilyen fényviszonyok közt gond nélkül használható. Az automatikus kikapcsolás funkció az energiatakarékosság érdekében körülbelül 7 perc után kikapcsolja a számológépet, ha nem használják. Hasznos funkciók Egyszerûsítse számításait és nyerjen idõt az ügyes csúszó kapcsolóval, amivel könnyen kiválasztható a tizedespont helye és a kerekítés. További jellemzõje a haszonkulcs (MU), fordított jelzálog (RV) , bruttó végösszeg (GT) számítás.

Canon
4599B001AA

Adatlap

Garancia
12 hónap
Típus
Asztali számológép
Szín
Black
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.