Canon F-715SG Tudományos számológép White/Magenta
search
  • Canon F-715SG Tudományos számológép White/Magenta

Canon F-715SG Tudományos számológép White/Magenta

6 410,00 Ft
Bruttó (ÁFÁ-t tartalmazza) Kiszállítás/átvehető: 6 - 11 munkanapon belül
Tudományos számológép, White/Magenta
Mennyiség
Rendelhető

 

Szállítási feltételek

  Személyes átvétel az Ön otthonában.

Szerviz kiszállítás kérése esetén, cégünk szállítja ki Önnek a terméket. Beüzemelés/Beszerelés

F-715SG
A nagyméretû kétsoros LCD-kijelzõvel rendelkezõ fejlett F-715SG tudományos számológép három színváltozatban kapható. Nagyszerû választás azok számára, akiknek fontos a környezetvédelem, hiszen részben újrahasznosított Canon termékekbõl készült.

Elõnyök
Nagyméretû kétsoros LCD kijelzõ
250 funkció
Akár 16 belsõ kalkulációs számjegy
Az eddigi legkörnyezetbarátabb megoldás, mivel a hátlaphoz és a fedélhez Canon termékek újrahasznosításából nyert mûanyagot használtunk.
Kettõs áramforrás: napelem és elem
Három színváltozat
Termékjellemzõk
Ismerje meg jobban a Canon F-715SG készüléket

Az extra nagy kétsoros kijelzõ könnyen leolvasható

A tanuláshoz, vizsgaíráshoz és házifeladat-készítéshez is ideális megoldást nyújtó F-715SG tudományos számológép extra nagy kétsoros LCD kijelzõvel rendelkezik. A bevitt adatok a felsõ sorban, az eredmények pedig az alsó sorban jelennek meg - a kijelzõ akár 10 számjegyes eredményt és 2 számjegyes exponenciálist is képes megjeleníteni. A fõ karakterek mérete a kijelzõn 9,6 × 3,96 mm, így egy szempillantás alatt, könnyen leolvashatók az eredmények.

250 különbözõ funkció

Ez a minden szempontból intelligens tudományos számológép - amely nemcsak az általános matematikai mûveleteket képes elvégezni, hanem trigonometriai, statisztikai, fizikai és mérnöki számításokra is alkalmas - minden olyan funkcióval rendelkezik amelyre a diákoknak a matematikai tanulmányok és a számításokat igénylõ tudományos tárgyak elsajátítása közben szükségük lehet. A fejlett problémamegoldást lehetõvé tevõ F-715SG összesen 250 funkcióval rendelkezik. Memóriájában akár 17 számítás és tárolható és elõhívható, lehetõvé téve a felhasználó számára a különbözõ minták és elképzelések feltérképezését. Továbbá a belsõ számításokat 16 számjeggyel képes elvégezni, ami pontosabb eredményekhez vezet.

Részben újrahasznosított Canon anyagokból készült

Az F-715SG praktikus és az eddigi legkörnyezetbarátabb választás. Ennek oka, hogy a Canon hulladék mûanyagot használ a hátlap és a fedél elõállításához. A leselejtezett termékeket erõforrásként kezelve újraindul azok hasznos élettartama.

Megbízható kettõs áramellátás

Ez a tudományos számológép napelemmel és normál elemmel egyaránt mûködik, ami folyamatosan biztosítja a megbízható teljesítményt, és kettõs biztonságot jelent vizsgaírás közben. Amennyiben a fényviszonyok megengedik, használja az energiatakarékos napelemes megoldást, szükség esetén pedig térjen át a tartalék elem használatára. Az F-715SG arra is többször, idõben figyelmeztet, ha az elem kezd lemerülni. Amennyiben a számológépet 7 percig nem használják, az automatikus kikapcsolás funkció kikapcsolja a készüléket, meghosszabbítva az elem élettartamát.

Három elegáns színváltozat

A praktikus és stílusos F-715SG kapható feketében, illetve fehérben magenta vagy kék színû nyílgombbal és fedéllel. Súlya mindössze 124 gram, ezért könnyen szállítható. A kemény elcsúsztatható fedél megvédi a billentyûzetet és a kijelzõt a mindennapos koccanásoktól és ütésektõl.


Canon
5730B002

Adatlap

Garancia
12 hónap
Típus
Tudományos számológép
Szín
White/Magenta
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.