Epson WorkForce DS-530II Lapáthúzos Szkenner White
search
  • Epson WorkForce DS-530II Lapáthúzos Szkenner White

Epson WorkForce DS-530II Lapáthúzos Szkenner White

178 820,00 Ft
Bruttó (ÁFÁ-t tartalmazza) Kiszállítás/átvehető: 5 - 10 munkanapon belül
A4, Lapáthúzós szkenner, 600x600dpi, 296?x169x176mm, 3,7kg, Duplex, USB 3.0
Mennyiség
Rendelhető

 

Szállítási feltételek

  Személyes átvétel az Ön otthonában.

Szerviz kiszállítás kérése esetén, cégünk szállítja ki Önnek a terméket. Beüzemelés/Beszerelés

A kiváló nyomathordozó-kezelés és az innovatív, okos funkciók magas szintû adatintegritásról gondoskodnak, így a WorkForce DS-570W és a DS-530II rendkívül hatékonyan és egyszerûen képes beilleszkedni a szervezet munkafolyamatába. Az 50 oldalas dokumentumadagolóval az akár 35 lap/perc és 70 oldal/perc sebességen túl számos nyomathordozó-kezelési lehetõséget nyújtanak, amelyek segítségével gyorsan beolvashatja, indexelheti, és megoszthatja az üzleti dokumentumokat.

Az intelligens funkció javítja a hatékonyságot, a precizitást és az adatmegbízhatóságot

A kategóriában elsõként bevezetett lassú üzemmódnak köszönhetõen a gyûrött vagy sérülékeny dokumentumok beolvasása, a dupla lapadagolás-érzékelésnek köszönhetõen pedig a legnagyobb kihívást jelentõ nyomathordozók beolvasása is gyerekjáték. Az aktív elválasztó görgõrendszer megakadályozza a nehézkes dokumentumok kétszeri beolvasását, biztosítva azt, hogy minden papírlap be legyen szkennelve, és a Kétszeri Beolvasást Akadályozó Érzékelés (DFDS) funkció segítségével a kihívást jelentõ dokumentumokat, például borítékokat, vagy a post-it jegyzeteket is be tudja szkennelni. Az automatikus szkennelési mód lehetõvé teszi nagyszámú dokumentum feldolgozását kezelhetõ mennyiségben, lehetõvé téve, hogy egy fájlként legyenek beszkennelve.

Különösen sokoldalú

Az opcionális síkágyas szkenner konverziós készletnek köszönhetõen hatékonyan dolgozhatja fel a dokumentumokat, mint például a levélbélyegeket, az útleveleket és a könyveket. Az egymenetes, kétoldalas szkennelés biztosítja a gyors dokumentumfeldolgozást, miközben lehetségessé teszi sokféle nyomathordozó szkennelését, akár vékony 27 g/nm papír, akár vastag 413 g/nm kártya esetén is. Az A3-as hordozó felgyorsítja a folyamatot a nagyobb dokumentumok automatikus digitális összefûzésével.

Sokoldalú csatlakoztathatóság

A nagysebességû 3.0 USB a TWAIN és ISIS illesztõprogramokkal a Dokumentumkezelõ rendszerekkel való kibõvített kompatibilitásért.

Képjavító és dokumentumkezelõ szoftver

Az Epson Scan 2.0 szoftver fotókiegyenesítési és automatikus elforgatási funkciókkal teszi egyszerûvé a képek szerkesztését, miközben a Document Capture Pro egyszerûen használható az elektronikus dokumentumok rögzítésére és tárolására egy gombnyomással.

Epson
B11B261401

Adatlap

WiFi
Nem
Garancia
12 hónap
Tömeg
3,7 kg
Típus
Lapáthúzós szkenner
LAN
Nem
USB
USB 3.0
WiFi Direct
Nem
Fizikai méret
296‎x169x176mm
Maximális lapméret
A4
Optikai felbontás
600x600 dpi
Film-dia adapter
Nem
Duplex
Igen
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.