• Új
Tenda PH3 AV1000 Gigabit Powerline Adapter Kit
search
  • Tenda PH3 AV1000 Gigabit Powerline Adapter Kit

Tenda PH3 AV1000 Gigabit Powerline Adapter Kit

24 270,00 Ft
Bruttó (ÁFÁ-t tartalmazza) Kiszállítás/átvehető: 10 - 15 munkanapon belül
Mennyiség
Rendelhető

 

Szállítási feltételek

  Személyes átvétel az Ön otthonában.

Szerviz kiszállítás kérése esetén, cégünk szállítja ki Önnek a terméket. Beüzemelés/Beszerelés

A PH3 alacsony, kevesebb, mint 3,2W fogyasztással kialakított, beépített intelligens érzékelési funkcióval. Ha csak egyetlen eszköz kapcsolódik hozzá, a PH3 készenléti módba kapcsol, a tápellátás automatikusan 0,36 W-re vált. Takarékos módban akár 88%-os energiafogyasztást is megtakaríthat.

Teljes Gigabit sebesség az UHD streameléshez
A fejlett HomePlug AV2 technológiával a PH3 stabil, nagy sebességû, akár 1000 Mbps adatátviteli sebességet biztosít az elektromos hálózaton, a vezetékes eszközökhöz való integrált Gigabit Ethernet portok pedig teljes gigabites hálózatot biztosítanak, Tökéletes támogatás 4K HD videók zökkenõmentes online lejátszásához, ugyanakkor legyen szó multimédiás lejátszóról, online játékokról, a PH3 gyors internetélményt biztosít.

Hozzáférhetõ fal, internetes jelátvitel, amíg az elektromos vezeték megvan
A Powerline technológia lehetõvé teszi, hogy a meglévõ vezetékek a multimédia és az adatáramlás vektoros átvitelét biztosítsák, hozzáférhet az internethez, ahol ajzat van, könnyen bõvítheti irodai vagy otthoni hálózatát.

Biztonságos és megbízható anyagok
A kialakításának köszönhetõen a PH3 stabil átvitelt biztosít, tartós és megbízható alapjának köszönhetõen, így akár 300 méterig stabil az átviteli sebesség
? Broadcom Gigabit Powerline chipek ? V0 osztályú tûzálló ház ? Innovatív kártyatervezési folyamat

Plug and play, egyszerû hálózatépítés
A gyári alapértelmezett párosítás, dugja be a konnektorba a hálózati csatlakozás automatikus befejezéséhez, nincs szükség beállításra, így idõt takaríthat meg

Intelligens energiatakarékosság, környezetvédelem
PH3 Alacsony fogyasztású kialakítással rendelkezik, így a teljes terhelésû energiafogyasztása kevesebb, mint 3,2 W. A beépített legújabb intelligens érzékelési funkcióval, ha egyetlen eszköz sem csatlakozik a PH3-hoz, készenléti üzemmódba kapcsol, a teljesítmény automatikusan átvált normál üzemmódból 0,36 W-os energiatakarékos módba, ezzel akár 88% energiafogyasztást is megtakaríthat.


Tenda
PH3
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.