Amazfit GTS 4 Infinite Black
search
  • Amazfit GTS 4 Infinite Black

Amazfit GTS 4 Infinite Black

74 620,00 Ft
Bruttó (ÁFÁ-t tartalmazza) Kiszállítás/átvehető: 5 - 10 munkanapon belül
Kijelzõ mérete: 1,75, iOS, Android, >1 hét, Vízálló, 5 ATM, Bluetooth, GPS, Gyroscope, Pulzusmérõ, Gyorsulásmérõ, Üzenet és hívás kezelése, Mikrofon, Alvás figyelés, Magasságmérõ, Elégetett kalória kijelzés, Zene vezérlése, Tok mérete: 42,7x36,5x9,9mm
Mennyiség
Rendelhető

 

Szállítási feltételek

  Személyes átvétel az Ön otthonában.

Szerviz kiszállítás kérése esetén, cégünk szállítja ki Önnek a terméket. Beüzemelés/Beszerelés

150+ sportmód
Válasszon a több mint 150 sportmód hatalmas választékából, beleértve a gyaloglást, futást, kerékpározást, jógát és még sok mást. És amikor eljön a jól megérdemelt tengerparti nyaralás ideje, az óra segítségével nyomon követheti úszási adatait, és elviselheti az akár 50 méteres víznyomásnak megfelelõt.

Élõ sportadatközvetítés
Élõ értesítések közvetítése az óra hangszóróján vagy a Bluetooth-fejhallgatón keresztül olyan sportadatokért, mint a pulzusszám és a hidratálási emlékeztetõk, a megtett távolság stb.

Zene tárolása és lejátszása
Az edzésmotiváció fokozása érdekében csak a kedvenc dalod tud továbbítani, tárold a zenét az órán közvetlen lejátszáshoz ? vagy akár könnyedén vezérelheti telefonja zenéit Bluetooth-on keresztül.

Sportmozgások
Amint elkezdi valamelyik sportágat a nyolc sport közül, az óra automatikusan érzékeli a mozgását javasoljuk, hogy nyissa meg a megfelelõ sport módot.

Erõsítõ gyakorlatok
Több tucat erõsítõ mozdulat automatikusan felismerhetõ, amelyek közül sok állítható variációval rendelkezik a Zepp alkalmazásban
Az óra képes számolni az ismétléseket, és nyomon követni a pihenõidõt a sorozatok között. )
Edzés után a Zepp App megmutatja az általad edzett izomcsoportot és azt, hogy mennyi ideig gyakoroltad, hogy segítsd az edzés hatékonyságát.?

Szuper erõs és pontos GPS követés
Az Amazfit GTS 4 az iparágban vezetõ kétsávos, körkörösen polarizált GPS-antenna technológiát alkalmaz - hasonlóan a repülõgép- és autóiparban használthoz -, így élvezheti az erõsebb pozicionálást. Ez 99%-ban olyan pontos, mint a legjobb kézi GPS lokátorok.
Akár fákkal borított ösvényen gyalogol, akár kerékpárral dolgozik a zsúfolt városközponton keresztül, élvezze a környezeti és többutas interferencia által nem akadályozott pozicionálást.?

Útvonalfájlok importálása és saját útvonal követése
Útvonalfájl importálása az órára a Zepp alkalmazásból, és valós idõben navigáljon rajta.
Ha saját egyedi útvonalát követi, kövesse nyomon valós idejû mozgását közvetlenül a kijelzõn.
Lásd a legrövidebb egyenest ha sietsz, térj vissza utazásod kiindulópontjára.

Tekintse át teljesítményét a PeakBeats segítségével
Ha végzett az edzéssel, a PeakBeats edzésállapot-algoritmus megmutatja az adatokat, beleértve a maximális oxigénfelvételt, teljes felépülési idõ, edzésterhelés és edzéshatás, hogy segítsen megérteni azokat a tényezõket, amelyek befolyásolhatják a felépülést, a fejlõdést és az edzési kapacitást.

Szinkronizálja az edzésadatokat a Strava és az Adidas Running szolgáltatással
Mutasd meg barátaidnak, hogyan néz ki egy igazi éllovas. Szinkronizálja futó- és kerékpáros edzései adatait a Stravával, valamint az Amazfit és az Adidas Runtastic közötti új partnerségnek köszönhetõen az adidas Running alkalmazással.

Rendkívül nagy, 1,75 HD AMOLED kijelzõ
Itt az ideje, hogy átfogó képet kapj egészségedrõl és fittségedrõl. Merüljön el az ultranagy, 1,75 hüvelykes AMOLED kijelzõben, és tekintse meg a wellness-útja szempontjából fontos adatokat tiszta HD tisztaságban.

Erõteljes és pontos egészségügyi technológia
Az Amazfit GTS 4 bemutatja az új BioTracker 4.0 PPG biometrikus érzékelõt. A 2 LED-re továbbfejlesztett érzékelõ 33%-kal több adatot gyûjt össze, és pontosabb, mint az elõzõ generáció, köszönhetõen az ultravékony, 0,4 mm-es üveglapnak.
Ez az érzékelõ az óra továbbfejlesztett pulzuskövetõ algoritmusával kombinálva nagymértékben csökkenti az edzés közbeni karmozgások által okozott lehetséges jelinterferenciát, így szinte eléri a pulzusmérõ övek szintjét.

Könnyû, 24 órás egészségügyi menedzsment
Élvezze a rendkívül pontos, 24 órás megfigyelést a pulzusszám, a vér oxigéntelítettsége és a stressz szintje. Az óra képes érzékelni a légzésszámot is, és gyorsan képes mérni ezt a négy fontos egészséget mérõszámok egyetlen érintéssel.

Továbbfejlesztett Zepp OS 2.0
Szupersima interakciók és egy okosórára szabott felhasználói felület, amelyet úgy terveztek, hogy kevesebb energiát fogyasztson.
Válassza ki, hogy az alkalmazásmenü melyik elrendezésben jelenjen meg.
Válasszon élénkebb vagy természetesebb színtónust, és tetszés szerint váltson a stílusok között.

Még gazdagabb Mini App ökoszisztéma
A GoPro és a Home Connect harmadik féltõl származó alkalmazásai mellett az Amazfit GTS 4 a Zepp Appból letölthetõ minialkalmazások még szélesebb választékával bõvült.

Üzleti kártyák az egyszerûsített vásárláshoz
Mindig elfelejti az üzletkártyáját? Nincs mit. Könnyen hozzáadhatja kedvenc üzletei tagsági és klubkártyakódjait az Amazfit GTS 4-hez a Zepp alkalmazáson keresztül. Egyszerûen mutassa meg a kódot az órája kijelzõjén, amikor eljött a beolvasás ideje, és folytassa a vásárlást.

Kiváló személyes online asszisztens
Egyszerûen állíthat be ébresztõt, kérdezhet, kérhet fordítást és sok mást az Alexával.
Töltse le az Alexa óra számlapját a Zepp alkalmazásból, hogy kényelmesen, gyorsan indítsa el az Alexa ikont.

Offline Voice Assistant
Kapcsoljon be sportolási módot, nyisson meg egészségügyi funkciót és még sok mást hangutasítással, még akkor is, ha nincs internetkapcsolata. Mondja az órának, hogy Up Your Game, hogy beépített meglepetést szerezzen...

Bluetooth telefonhívások fogadása
A telefonhoz való Bluetooth-kapcsolaton keresztül az Amazfit GTS 4 telefonhívások fogadására és fogadására használható, így útközben is lépést tarthat személyes és szakmai kapcsolataival.

Minden életstílushoz illeszkedõ jellemzõk
Fokozza a mindennapokat az Amazfit GTS 4 továbbfejlesztett gyorsbillentyûivel. Az összes számodra fontos információt egyetlen szupertiszta listába gyûjtheted össze ? az eseményekhez kapcsolódó kártyákkal, például a teendõk listával, az ébresztõórával és még az éppen lejátszott zenével is, amelyek a tetején jelennek meg ? a gyors és egyszerû megtekintés érdekében.

Erõ, hogy hosszabb ideig stílusban maradjon
Törje össze edzési céljait akár nyolc napig egy idõben. A cselekvésre alapozott Amazfit GTS 4 akkumulátora 300 mAh névleges értékû, és az óra új akkumulátorkímélõ üzemmódja lehetõvé teszi az olyan funkciók folyamatos használatát, mint a sportolási módok, az egészségügyi mutatók mérése és még sok más, mindezt energiatakarékosság mellett.

Csatlakozzon a Zepp alkalmazáshoz
Az Android- és iOS-felhasználók számára egyaránt barátságos Zepp App a telefonon egészségügyi és edzésadatokat jelenít meg és elemzi, tartalmaz egy óralap-áruházat, rendszerfrissítéseket biztosít az órához, és megkönnyíti az okoseszközök kezelését.

Amazfit
W2168EU1N

Adatlap

Bluetooth
Igen
Üzenet és hívás kezelése
Igen
Garancia
12 hónap
Alvás figyelés
Igen
NFC
Nem
Magasságmérõ
Igen
Mikrofon
Igen
Elégetett kalória kijelzés
Igen
Kijelzõ mérete
1,75 "
Zene vezérlése
Igen
Wi-Fi
Nem
Vízállósági szabvány
5 ATM
iOS kompatibilis
Igen
Tok mérete
42,7x36,5x9,9 mm
Android kompatibilis
Igen
Windows kompatibilis
Nem
Üzemidõ
>:1 hét
Vízállóság
Vízálló
GPS
Igen
Gyroscope
Igen
SIM foglalat
Nem
Pulzusmérõ
Igen
Gyorsulásmérõ
Igen
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.