Apple iPhone 13 128GB Pink
search
  • Apple iPhone 13 128GB Pink

Apple iPhone 13 128GB Pink

294 620,00 Ft
Bruttó (ÁFÁ-t tartalmazza) Kiszállítás/átvehető: 8 - 13 munkanapon belül
okostelefon, iOS, 6,1, Hátlapi kamera:12 +12 MP, Elõlapi kamera:12MP, RAM:4GB, ROM:256GB, Nem bõvíthetõ, 5G, 3240mAh, Wi-Fi 6/ax, Bluetooth, NFC, 173g, Magyar menü, Angol menü
Mennyiség
Rendelhető

 

Szállítási feltételek

  Személyes átvétel az Ön otthonában.

Szerviz kiszállítás kérése esetén, cégünk szállítja ki Önnek a terméket. Beüzemelés/Beszerelés

Formabontó gondolkodással

Az objektíveket 45 fokban elforgattuk, hogy a teljesen új tervezésû kamera&shy,egységen elférjen az eddigi legjobb duplakamera-rendszerünk ? benne a legnagyobb érzékelõvel, amit széles látószögû kamerába valaha tettünk. Helyet szorítottunk a szenzormozgatásos optikai képstabilizáló technológiánknak is, az ultraszéles látószögû kamera pedig gyorsabb érzékelõt kapott.

Az új, ultraszéles látószögû kamerával fotóid sötétebb részei is részletgazdagabbak

Az új, széles látószögû kamera 47%-kal több fényt enged be, hogy jobb fotókat és videókat készíthess

Az új szenzormozgatásos optikai kép&shy,stabilizálással a képeid akkor sem mozdulnak be, ha te igen

Színre lép a Filmszerû mód

A profi filmesek elõszeretettel alkalmazzák az átélezésnek nevezett technikát ? vagyis a fókusz egyik tárgyról a másikra való áthelyezését ? a nézõk figyelmének irányítására. Az iPhone-nal felvett videóidban mostantól te is egyszerûen bevetheted ezt a történetmesélési technikát.

A Filmszerû mód automatikusan gyönyörû mélységélességeffektet hoz létre, és váltja a fókuszt

A Filmszerû mód érzékeli, ha egy új fõszereplõ készül bejönni a képbe, és amikor színre lép, automatikusan ráfókuszál. Az iPhone-nal így mostantól hihetetlenül könnyedén vehetsz fel mozifilmes hatású videókat.

A mélységélességeffektet akár utólag is módosíthatod

Már befejezted a filmezést, de áttennéd másra a fókuszt, vagy állítanál az elhomályosításon ? Semmi akadálya. Az iPhone-on mindezt néhány ujjmozdulattal elintézheted. Ilyet még a profi filmes kamerák sem tudnak.

Az ujjadat sem kell mozdítanod a nagyszerû fotókért

Éjszakai módban a kamera automatikusan a gyenge fény&shy,viszonyokhoz igazítja a beállításokat, hogy felvételeid világosak, élesek és színtelítettek legyenek.

A Portré mód a hátteret mûvészien elhomályosítva helyezi fókuszba a fõszereplõt. Hatféle kreatív megvilágítási effektet próbálhatsz ki egy egyszerû lapozó ujjmozdulattal.

A Smart HDR 4 a befogott képen már négy különbözõ személyt is felismer, és mindegyikhez külön finomhangolja a kontrasztot, a megvilágítást, sõt a bõrtónust is ? hogy mindenki a legjobb arcát mutathassa.

A közepes vagy gyenge fényviszonyoknál aktiválódó Deep Fusion technológia több eltérõ expozíciójú felvétel pixelenkénti elemzésével hozza elõ az alig kivehetõ textúrákat, mintázatokat és részleteket.

Az ultraszéles látószögû kamera közvetlen közelrõl is nagy látóteret ad, hogy hátralépés nélkül is többet belefoglalhass a látványból a képbe.

Az Emlékek az életed fontos élményeit felidézõ képekbõl automatikusan létrehozott diabemutatók a fotókönyvtáradban. Különféle szerkesztési lehetõségekkel adhatsz nekik egyedi képi hangulatot ? sõt saját zenét is választhatsz aláfestésként.

Bemutatkoznak a Fotografikus stílusok

A Fotografikus stílusokkal egyedibbé teheted a fotóidat. Ám a szûrõkkel ellentétben a stílusok szelektíven módosítják a kép különbözõ részeit, megõrizve a szereplõk bõrtónusát.

Az Élénk stílussal élettelibbé és ragyogóbbá varázsolhatod a képeket. A Gazdag kontraszt sötétebb árnyékokat és mélyebb színeket eredményez. A Meleg és a Hûvös beállítás a fotó aranysárga vagy kék tónusait hangsúlyozza ki. Vigyázz, kész, katt!

Elõtérben az elõlapi kamera

Az A15 Bionic chip és a TrueDepth kamera egyszerre támogatja a Face ID-t, a legbiztonságosabb arcazonosítót okostelefonon.

Szuperfényes

Saját fejlesztésû OLED-kijelzõnk 28%-kal nagyobb ? akár 800 nites ? fényerõre képes, így erõs napsütésben is jobban látható. A HDR-tartalmakat pedig továbbra is akár 1200 nittel tudja megjeleníteni. A ragyogó fehérek és a színhû feketék mellett a köztes árnya&shy,latokat is maradéktalanul visszaadja. Ráadásul mindehhez kevesebb energiát fogyaszt, mint valaha.

Szuperszínes

Az iPhone 13 által hasz&shy,nált széles szín&shy,tartomány egy mozifilmes szabvány, mely pontosan a filmkészítõ szándékának megfelelõen adja vissza a színeket. A rendkívüli színpontosságot nyújtó kijelzõn minden élethûen mutat.

Szuperéles

Ultramagas képpontsûrûségének köszönhetõen a Super Retina XDR-kijelzõn extraélesek a fotók, a videók, a szöveg és minden más, amit nézel. A TrueDepth kamerarendszer pedig kisebb lett, a kijelzõfelület így még tágasabb.

A15 Bionic chip

A villámgyors A15 Bionic chip hajtja többek között a Filmszerû módot, a Fotografikus stílusokat és az Élõ szöveget. A benne lévõ Secure Enclave biztonságosan õrzi az olyan személyes adatokat, mint a Face ID vagy a kontaktok. Hatékonyabb, így segít az aksit is kímélni.

iPhone-on páratlan élmény az 5G

Az 5G egyre több helyen válik elérhetõvé a világon. Nagyságrendekkel gyorsabbá teszi a streamelést, a letöltést és minden mást. Az 5G-vel még az AR-videók megosztása és a komolyabb online többrésztvevõs játékok is simán mennek. Intelligens adatforgalom módban pedig, amikor nincs szükség a nagyobb sebességre, az iPhone az aksiüzemidõ jobb kihasználásához automatikusan lassabb hálózatra vált.

Beépített adatvédelem

Az iPhone lehetõvé teszi, hogy te dönthess adataid felhasználási módjáról. Az appok adatvédelmi összefoglaló információi például segítenek megérteni, hogyan használják fel mások az adataidat. A te engedélyedhez kötött, hogy egy alkalmazás követheti-e tevékeny&shy,ségedet másik cégek appjaiban vagy webhelyein. És ez csak a kezdet.


Apple
MLPH3

Adatlap

Akkumulátor kapacítás
3240 mAh
Bluetooth
Igen
Wi-Fi
Wi-Fi 6/ax
Garancia
12 hónap
Tömeg
173 g
Típus
okostelefon
Operációs rendszer
iOS
NFC
Igen
Magyar nyelv
Igen
Angol nyelv
Igen
Kijelzõ átmérõje
6,1 "
Memóriakártya típusa
Nem bõvíthetõ
Hálózati technológia
5G
Dual SIM
Nem
Belsõ háttértár
256 GB
Elõlapi kamera
12 MP
Hátlapi kamera
12 +12 MP
Rendszer memória
4 GB
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.