Nintendo Switch Video Game Console with Neon Joy-Con Red/Blue
search
  • Nintendo Switch Video Game Console with Neon Joy-Con Red/Blue

Nintendo Switch Video Game Console with Neon Joy-Con Red/Blue

159 470,00 Ft
Bruttó (ÁFÁ-t tartalmazza) Kiszállítás/átvehető: 5 - 10 munkanapon belül
Mennyiség
Rendelhető

 

Szállítási feltételek

  Személyes átvétel az Ön otthonában.

Szerviz kiszállítás kérése esetén, cégünk szállítja ki Önnek a terméket. Beüzemelés/Beszerelés

NINTENDO SWITCH konzol
A Nintendo Switch rendszer a helyzettõl függõen változhat, így bármilyen elfoglalt vagy, játszhatod kedvenc játékaidat. Ez egy új korszak, amelyben nem kell életmódot váltanod ahhoz, hogy játssz ? a konzol a stílusodnak megfelelõen változik. Élvezze a játékokat bármikor, bárhol, bárkivel, rugalmas és ingyenes játékmódokkal.

TV mód
Gyûljön össze egy nagy képernyõ körül, és élvezze a közönség játékmeneteit. Csatlakoztassa a konzolt a TV-hez, hogy mindenki játszhasson, a gyerekektõl a felnõttekig. Ez egy szórakoztató módja annak, hogy otthon játsszon családjával és barátaival.

Asztali mód
Ossza meg a képernyõt, ossza meg a szórakozást.
Ha nincs hozzáférése TV-hez, szerelje fel a konzolra erõsített állványt, és ajánljon fel egy Joy-Con-t egy barátjának, hogy kooperatívan vagy versenyszerûen játsszon közvetlenül a konzol képernyõjén. ,

Kézi üzemmód
Vigyen magával egy nagy, gyönyörû képernyõt, bárhová is megy. Élvezze ugyanazt a játékélményt, mint a TV képernyõjén. Játssz addiktív játékokat, amelyekrõl nem is gondoltad volna, hogy bármikor és bárhol játszhatsz. ,

Joy-Con
A Nintendo Switch konzol mindkét oldalán található egy vezérlõ, amely együtt mûködik: Joy-Con. Ha a két Joy-Cont a Joy-Con markolatra rögzítjük, az hagyományos vezérlõként, markolat nélkül pedig önálló vezérlõként fog mûködni.


Nintendo
NSH006
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.