AverMedia AS315 Pocket SpeakerPhone Hub Grey
search
  • AverMedia AS315 Pocket SpeakerPhone Hub Grey

AverMedia AS315 Pocket SpeakerPhone Hub Grey

100 430,00 Ft
Bruttó (ÁFÁ-t tartalmazza) Kiszállítás/átvehető: 12 - 17 munkanapon belül
1.0, USB, Mikrofon, HDMI, 150Hz-14kHz, Grey
Mennyiség
Rendelhető

 

Szállítási feltételek

  Személyes átvétel az Ön otthonában.

Szerviz kiszállítás kérése esetén, cégünk szállítja ki Önnek a terméket. Beüzemelés/Beszerelés

Hordozható, mégis nagy teljesítményû csatlakoztathatóság.
Az AS315 kihangosító központ segítségével bármilyen teret optimális tárgyalási környezetté alakíthat. Ez a zsebméretû, hordozható eszköz hub funkcióval rendelkezik, amely lehetõvé teszi az olyan alapvetõ munkahelyi perifériák, mint a webkamera, a hangszóró, a mikrofon és a kijelzõ csatlakoztatását. Emellett a beépített kábeltárolónak köszönhetõen az AS315 ideális megoldássá válik útközben is, biztosítva, hogy minõségi megbeszéléseket tarthasson, bárhová is viszi a munkája.

Plug-and-play USB az optimális teljesítmény érdekében.
A Bluetooth vagy más vezeték nélküli alternatívákkal ellentétben az USB-s vezetékes kapcsolat páratlan stabilitást és karbantartásmentes megbízhatóságot kínál, és nem igényel beállítási vagy illesztõprogram-telepítési igényt. Élvezze az azonnali, problémamentes beállítást a megbízható tárgyalási élmény érdekében. Ez teszi ideális kapcsolattípussá a csúcsminõségû teljesítményt keresõ, biztonságérzékeny szervezetek számára.

Fokozott adatvédelem a némító gombbal.
Az AS315-tel a beszélgetések védelme olyan egyszerû, mint egy érintés. A dedikált némító gomb segítségével egyetlen érintéssel könnyedén elnémíthatja vagy folytathatja a beszélgetést, így intuitív, biztonságos és zavartalan irányítást biztosít hívásai felett.

Kristálytiszta kommunikáció.
Tapasztalja meg a kristálytiszta kommunikációt az AS315 fejlett AI zajcsökkentésével, amely zavartalan és tiszta hangot garantál. Ez a funkció a visszhang- és visszhangmentesítéssel együtt zavartalan környezetet biztosít, amely alkalmas otthoni, távoli munkavégzéshez, irodai, tárgyalótermi és egyéb munkavégzéshez.

360 fokos szabadság a tárgyalási élményben.
Élvezze a nagyobb szabadságot egy értekezleten az AS315 akár 9,8 láb / 3 m-es körkörös hangfelvételi tartományán belül, optimális hanglefedettséget biztosítva a közös megbeszélésekhez és interakciókhoz.

Széles UC platform kompatibilitás.
NDAA és TAA kompatibilis.
Élvezze az egységes kommunikációs (UC) platformok széles skáláját könnyedén az AS315 segítségével. Zökkenõmentesen integrálódik a vezetõ UC-platformokkal, zökkenõmentes tárgyalási élményt nyújtva, és az NDAA- és TAA-szabványoknak való megfeleléssel még tovább megy. Ez biztosítja, hogy megoldásunk megfelel a speciális kormányzati követelményeknek, így a kommunikáció egyszerre sokoldalú és megfelelõ.


AverMedia
61AS315000AE

Adatlap

WiFi
Nem
Mikrofon
Igen
Bluetooth
Nem
3,5mm jack
Nem
Garancia
12 hónap + 12 hónap gyártói
6,3 mm jack
Nem
Szín
Grey
Kártyaolvasó
Nem
HDMI
Igen
Hangrendszer
1.0
1xRCA
Nem
2xRCA
Nem
USB
Igen
SPDIF
Nem
NFC
Nem
Subwoofer output
Nem
Távirányító
Nem
Frekvencia átvitel
150Hz-14k Hz
HDAA Box
Nem
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.