Asus XONAR U5 5.1 USB Hangkártya
search
  • Asus XONAR U5 5.1 USB Hangkártya

Asus XONAR U5 5.1 USB Hangkártya

34 270,00 Ft
Bruttó (ÁFÁ-t tartalmazza) Kiszállítás/átvehető: 10 - 15 munkanapon belül
USB, 5.1
Mennyiség
Rendelhető

 

Szállítási feltételek

  Személyes átvétel az Ön otthonában.

Szerviz kiszállítás kérése esetén, cégünk szállítja ki Önnek a terméket. Beüzemelés/Beszerelés

,Kompakt audio-megoldás lenyûgözõ hangokkal

A Xonar U5 egy kompakt, 5.1 csatornás USB hangkártya, amely úgy készült, hogy kiváló minõségû hangot biztosítson a PC-s játékosoknak a játékokban, zenehallgatás és filmnézés közben egyaránt. A díjnyertes Xonar U7 nyomdokaiban jár ? erõs és tiszta hangokat biztosít a fejhallgatón keresztül, és sokkal hatásosabb és részletgazdagabb hangokat szólaltat meg, mint az integrált hardver. A Xonar U5-höz nem kell külön tápegység, és mivel USB-n keresztül kapcsolódik a PC-hez, azonnal csatlakoztatható, a PC házának megbontása nélkül.

Tartsa teljesen kézben a hangokat a Sonic Studióval

A Xonar U5 a legfrissebb Sonic Studio szoftvercsomaggal érkezik, amellyel az audiokimenetek minden eleme tökéletesen kézbentartható ? az ekvalizálástól (EQ) kezdve a 5.1-es hangszórók szintkiegyenlítéséig. A Sonic Studio egyetlen navigációs oldalon mindent elérhetõvé tesz, az intuitív, egérrel kezelhetõ felületén különféle elõre beállított audioprofilok választhatók ki a különféle hangzási igényekhez.

Nagyszerû zajszûrés a Perfect Voice-szal

A többi zajszûréstõl eltérõen, amelyek ellentétes fázisú zajcsökkentéssel dolgoznak, a Xonar U5 Perfect Voice technológiája fejlett algoritmusokkal különíti el a környezeti zajt a beszédtõl. Az eredmény kristálytiszta kommunikáció játék közben, így tisztán lehet beszélgetni még az olyan zajos környezetekben is, mint a LAN-partik.

Nagyszerû hang egy kompakt, hordozható készülékkel

A kompakt és könnyû ASUS Xonar U5 24 bites, 192 KHz-es audio-minõséget kínál, 104 dB-es jel-zaj aránnyal és valódi 5.1 csatornás surround hangzással a valóban nagyfelbontású kimenet érdekében, egységes minõségben az összes csatornán. Nagyszerû hangzás kisméretû hangkártyával!

Minden részlet remekül hallható a beépített fejhallgató-erõsítõvel.

A Xonar U5-ben található fejhallgató-erõsítõ akár 150 ohmos impedanciájú fejhallgatókkal is használható ? vagyis komoly, nagy fejhallgatók is rádughatók, hogy egyetlen részlet se maradjon ki a játékból.

Külön mikrofon- és fõ hangerõszabályzó

A külön vezérlõelemekkel a játék megszakítása nélkül is szabályozható a hang ? gyorsan módosítható a fõ hangerõ és a mikrofon hangereje anélkül, hogy meg kellene szakítani a játékot vagy menükben kéne bóklászni. A fõ hangerõszabályzó kapcsolóként is szolgál a fejhallgató-kimenet és a hangszórók közötti azonnali váltáshoz.

Asus
XONAR U5

Adatlap

Garancia
12 hónap
Típus
USB
Audió csatorna
5.1
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.